“Owning a home is a keystone of wealth, both financial affluence and emotional security.”

Suze Orman

Geen project is ons vreemd

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Als algemeen aannemer kan De Coninck nv ieder bouwproject aan, van openbare gebouwen, appartementen, woningen, over industriële complexen en handelsruimten tot artistieke projecten. Wij leiden het bouwproces van ruwbouw tot en met totaalafwerking in goede banen. Dit als algemeen aannemer en als projectontwikkelaar.

Verder dan bouwen alleen

Ook ontwikkeling en ontwerp worden door De Coninck nv verzorgd. Wij hebben liefst dat de klant ons in een zo vroeg mogelijk stadium contacteert, dan kunnen we samen een gepaste oplossing zoeken om het project op te zetten.

Kwaliteit is geen daad, het is een gewoonte

De Coninck nv staat voor creatieve en innovatieve totaaloplossingen. Dankzij onze ervaring en knowhow is geen enkele bouwmethode of -techniek ons vreemd. We zoeken mee naar oplossingen en staan dan ook garant voor een kwalitatieve uitvoering.

Ons Aanbod

De Coninck nv is als bouwbedrijf actief in veel segmenten van de bouwsector, zoals in het bouwen van:

  • overheidsgebouwen (scholen, crèches, …),
  • industriële gebouwen,
  • appartementen,
  • woningen,
  • herbestemmingsprojecten, …

In publiek private samenwerkingen (PPS) hebben wij eveneens ervaring opgebouwd, alsook in DB (Design & Build) .

De Coninck nv is een familiebedrijf, klein begonnen en heeft door de jaren heen een constante groei gekend.

1967
Opstart
Edgard De Coninck en zijn vrouw Maria Vleminckx starten als zelfstandige schrijnwerkers/metsers met kleine ruwbouwwerken.
1967
1977
Oprichting
PVBA Bouwonderneming De Coninck wordt opgericht door Edgard De Coninck en Maria Vleminckx.
1977
1989
De Coninck NV
PVBA wordt omgevormd tot Algemeen Aannemingsbedrijf De Coninck nv. Het huidige Algemeen Aannemingsbedrijf De Coninck nv is geboren, waarin de twee zonen Franky en Danny De Coninck bestuurders zijn.
1989
2001
Bestuurders
De broers Franky en Danny De Coninck worden allebei gedelegeerd bestuurder.
2001
2002
Maatschappelijke zetel
Zetelverplaatsing: de maatschappelijke zetel verhuist van de Hulstbergstraat 115, 3078 Meerbeek naar de Kroonstraat 170, 3020 Veltem-Beisem.
2002
2013
Uitbreiding activiteiten
Uit Algemeen Aannemingsbedrijf De Coninck nv splitst De Coninck nv zich af. De Coninck nv wordt geleid door dhr Danny De Coninck en spitst zich toe op containerdienst, afvalverwerking en afbraakwerken. Algemeen Aannemingsbedrijf De Coninck nv concentreert zich voortaan op de bouwactiviteit en de gedelegeerd bestuurder is nu dhr Franky De Coninck. Vandaag zijn een 100-tal werknemers bij Algemeen Aannemingsbedrijf De Coninck nv tewerkgesteld. Voor de uitvoering van onze werken doen wij ook beroep op vaste onderaannemers en leveranciers en maken we gebruik van ons uitgebreid en modern machinepark.
2013
live chat just ask!